Gästbloggning om resande


gästbloggning om resande

gästbloggning om resande

I veckan bloggade jag för ”Resa medvetet” som är en blogg som vill bidra med inspiration och reflektion kring resandet. Jag blev både glad och förvånad när jag fick förfrågan. Att resa är ju inte mitt ämne direkt men visst har jag en hel del att säga om resandet då min ångestproblematik definitivt begränsar mig när det kommer till att både resa och semestra. Jag skulle nog kunna säga så mycket mer om ämnet insåg när jag väl började skriva om det. För efter dessa år har man ju varit med om en hel del svårigheter. Så som att bara åka till Liseberg till exempel. Puh.  Inlägget hittar ni i vilket fall här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.