Hej då Juli


Juli har bestått av både jobb och semester men när jag försöker titta tillbaka minns jag knappt någonting. Sommaren gör det med mig. Jag strävar efter att vara i nuet men hittar ständigt mig själv på andra platser.

Man skulle nog kunna sammanfatta månaden med återhämtning och att lyssna inåt. Jag duschar dagligen i nya insikter och försöker ta till mig och komma ihåg. Jag arbetar för att skapa nya rutiner. Rutiner där jag lyssnar mer på mig själv än andra. Det är så lätt att lyssna på andra, tro på att dem är experter bara för att de har mer erfarenhet eller en annan titel än du. När deras tips och råd inte passar på dig är det så lätt att lägga skulden på sig själv. Äh, jag har semester och vet knappt vad jag känner eller vad jag tänker. Minns därför inte heller vad Juli bestått av mer än att den nu är förbi.

Två veckor semester kvar och jag ska försöka njuta av varje minut. Det är fortfarande sommar och efter det väntar en fantastisk höst <3

Julis finaste stunder:

  • Att få hålla Marcus fina bok ”Hur långt kan man gå” i handen.
  • Möte med en ny författare.
  • En heldag med en vän.
  • Stunderna i tystnad.
  • Semestermorgon utan stress.
  • Se barnens ögon fyllda av förväntningar när man ska ut på utflykt eller aktivitet.
  • All extra tid man får med att läsa böcker.
  • Mata en igelkott som ständig återkommer i trädgården. Så mysigt att studera honom ❤️
  • Gos med getter och en sliskig getpuss på munnen som gjorde min dag ❤️

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.