Veckoplan | 32


Veckoplan 32

Veckoplan 32

Avklarat förra veckan:

Jag har nog verkligen haft semester. Det har inte blivit långa stunder vid datorn. Men jag är såååå himla nära att bli klar med min kurs ”Skriv dina memoarer” så den kommer att bli klar innan semesterns slut förmodligen. Sen har jag varit ute och nätverkat skulle man kunna kalla det. Jag har knutit kontakter och samverkat för framtiden. I veckan har jag ett möte jag ser mycket fram emot. Men annars har det inte hänt så mycket. Semester kallas det nog.

Veckans mål:

Jag vill fortsätta vila från datorn men städa mitt kontor. Jag och min man har under semestern (eller närmare sagt igår) möblerat om hela hemmet och med den ordning och reda som kommer att råda i resten av huset så fort vi är klara,  kommer mitt kontor anses som stökigt. Jag vill ha ordning och reda för hösten så det ska städas och sorteras lite. Hur vet jag inte riktigt än men är säker på att det löser sig. Min kortlek blev inte godkänd för tryck så jag hoppas få hjälp med det denna veckan.

Veckans fokus:

  • Kortlek till tryck.
  • Städning av kontor.

Veckans fundering:

Jag har funderat mycket på mina drömmar och hur de påverkas av andra. Vad är egentligen min dröm och vad är andras förväntningar? När man driver eget är ofta ett sjävklart mål att få in pengar medans jag känner att det inte driver mig alls. För mig är det verkligen att få utlopp för min kreativitet och att utvecklas. Det är det jag vill göra. Jag får ständigt påminna mig om det och inte glömma bort vad det är jag gör och varför. Därför kommer jag aldrig trivas att jobba med sälj för det är inte det jag finner varken viktigt eller intressant. Det är en viktig lärdom från detta året som har kostat mig dyrt. Men men, man ska lära sig allt här i livet 🙂

Veckans svårighet:

Det finns nog ingen direkt svårighet. Att städa och rensa mitt kontor kommer att kännas segt och jobbigt. Kanske mest för att jag inte vet hur jag ska ordning på alla lappar jag skriver 🙂

Om tid finns:

Ska jag läsa ut en bok jag lånat. Den hör egentligen arbetet till men är så viktigt och intressant så jag tror jag slukar den under semestern!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.