Semester | dag 16


I söndags påbörjade vi en ommöblering, som typ blev klar idag. Egentligen var det bara ett rum som skulle fixas till. Men det blev liksom fyra till. Vi har hållit på från morgon till kväll och det har varit allt annat än semester. Känns som att det är nu jag behöver semester. Jösses 😅 men skönt är det nu när det blivit klart.

Det har verkligen gjorts en storrensning. Det har blivit resor till återvinningen och Erikshjälpen för att bli av med saker och till Ikea för att köpa nya. Och även om jag känner mig trött, alltså riktigt utmattningstrött så är det så himla skönt att få något sånt här gjort.

Jag kan ändå inte förstå hur en sådan här sak som ändå är kul kan göra mig så utmattad. I morse släpade min dotter med mig i affären och jag hade ingen som helst kontroll över inköpen då jag hade nog med att bara försöka stå upp och se normal ut. Jag har knappt klarat av att prata med familjen idag då det bara kommer ut osammanhängande meningar ur min mun och inte alls det jag hade tänkt att säga.

Nu är det verkligen vila som råder. Mitt i all städning och sortering slår tacksamheten emot mig. Är så glad att jag och min man är så lika, på gott och ont. Impulsiva, aktiva och energiska (tills det tar slut).

Vilka andra familjer skulle ställa ut nästan hela husets möblemang på gräsmattan en söndagsmorgon kl 8 för att om arrangera husets alla rum 😂 Ingen annan människa hade orkat med mig är jag rätt så säker på 😂

Kontoret som jag hade tänkt att städa får vänta till nästa vecka. Tror inte min hjärna orkar organisera eller möblera en centimeter till.

Tackar gud för att jag har semester kvar 🙏 för att vila upp mig (och hitta på fler dumheter). 😅

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.