God morgon Söndag! 2 kommentarer


Vaknade vid fem. Började fantisera om min morgonstund ensam, innan resten av familjen stigit upp. Började deala med mig själv om  jag skulle ligga kvar och försöka somna om (vilket jag i stort sett vet är omöjligt) eller om jag skulle gå upp och njuta av att vara ensam. Det blev det senare.

Bästa stunden på hela dagen. Jag, hundarna, min dator och en kopp kaffe!img_5639

Säger till mig själv att jag kan gå och lägga mig en stund mitt på dagen för att ta igen förlorad sömn men jag vet själv att det aldrig kommer att hända. img_5640

Min hjärna börjar bli rastlös igen och trots att resten av familjen inte tycker att det är lika njutbart som jag ser jag det som ett friskhetstecken. Tänk positivt, sa jag till min man när han muttrade över min rastlöshet när jag försökte få honom upp ur soffan. Jag börjar bli mig själv igen, säger jag kvittrande. Det har varit rätt behagligt när du inte varit dig själv också, menade han. Kanske han borde tänkt på innan han gifte sig med en vildvittra [wp-svg-icons icon=”wink” wrap=”i”]Tusen ideér vaknar och som vanligt har jag mer än en sak på gång. Jag känner att jag behöver det där lustfyllda och låter mig själv hållas samtidigt som jag försöker påminna mig om att göra det viktigaste först. På tal om det så är det ju uppsatsen som är prio och yes den är på gång. Men istället för att ge energi tar den massor så jag känner att jag behöver fylla på med saker som är kul där emellan. Otydligheten gör det så otroligt jobbigt för mig och jag vet därför varken ut eller in. Jag vet min kapacitet men får inte ut den eftersom jag helt enkelt inte förstår vad som ska göras. ”Arbeta med att få ett tydligare, effektivare och mer precist syfte” skriver handledaren. Vad f*n innebär det?? För mig är det bara ett stort frågetecken vilket gör att hur mycket jag än kämpar så tar jag mig inte framåt.

influencer of swedenI veckan var jag för övrigt i Göteborg på Better Bloggers meetup. Riktigt kul och ser fram emot att mer liknande träffar i närheten. Ska bli spännande att följa Linda Hörnfeldt (längst till höger på bilden) som nu grundat en branschorganisation Influencers of Sweden (fd better bloggers) som arbetar för att tillvarata branschens gemensamma intressen och verka för gemensam branschetik när det kommer till bloggare och andra sociala kanaler. För mig är det en självklarhet att vara medlem då bloggandet är den roligaste delen av mitt företagande [wp-svg-icons icon=”grin” wrap=”i”]

Linda tillsammans med Emma Hällbacka som representerade oss bloggare.Sötast på stället var Lindas hund Leia som till en början sprang runt och tiggde mingelmat men när paneldebatten drog i gång bestämde sig för att ta en tupplur. Då var det roliga slut för hennes del. Jag själv som var trött efter både arbetsdag och mingel kände för att krypa upp bredvid men höll mig till ordningen [wp-svg-icons icon=”smiley” wrap=”i”]

Nej, nu börjar det ljusna och jag misstänker att resten av familjen snart vaknar till liv. Dags att fortsätta mitt arbete innan jag blir avbruten. Önskar er en fortsatt fin Söndag!

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “God morgon Söndag!

    • jessica@nestorforlag.se Inläggsförfattare

      Ja hon är jättehärlig! Vet faktiskt inte hur många vi kan ha varit. 20 kanske?! Men har ingen koll alls. Bor du i närheten av Gbg? Ja jag hoppas också på mer event och liknande i närheten. Blir jobbigt att ta sig till Stockholm hela tiden. Kram