Höststäda ditt företag!


Bild:Pixabay

Behöver du höststäda ditt företag?

Någon mer än jag som gillar att avsluta saker och starta upp på nytt? Som älskar att tanka sig själv med motivation och få nya krafter? Typiska perioder att göra det på är ju som nu efter en semester, runt nyår, (eller varje måndag [wp-svg-icons icon=”wink” wrap=”i”] [wp-svg-icons icon=”grin” wrap=”i”]) men egentligen kan det ju göras när som helst under året!

Jag tror faktiskt att jag gör det mer regelbundet än så och jag tycker att det är viktigt att ta tag i det där rensningarna för att bibehålla sin motivation och se att man är på väg åt rätt håll. Kanske är det för att jag oftare än andra halkar snett?

Jag har en tendens att påbörja massor av olika saker så för mig är det extra viktigt att ofta stanna upp för att se vad jag håller på med. Ja egentligen gäller det ju inte bara ditt företag, hur skönt är det inte att göra en rensning hemma eller i sig själv?

Bild:Pixabay

Rensa upp i röran!

Några saker jag brukar göra när det kommer till ”städningen” av mitt företag är:

  • rensa upp bland dina papper, släng, spara och sortera in pärmar.
  • rensa mail och töm papperskorgen på din dator, spara viktiga mail i mappar.
  • Gör i ordning ditt skrivbord (ja både på datorn) men också det du sitter vid. Låt det inte ligga massa skräp eller saker du varken behöver eller tycker om i närheten.
  • Muntra upp dig och köp dig något nytt [wp-svg-icons icon=”grin” wrap=”i”]
  • Gå en kurs/utbildning eller peppa dig själv med lite böcker.
  • Kolla igenom din hemsida/blogg. Är det saker som behöver uppdateras/förändras/förnyas?

Fundera sen på om du fortfarande har samma mål som när du startade ditt företag, eller har det kommit till andra idéer/planer som gör att du behöver utvecklas eller kanske avvecklas? [wp-svg-icons icon=”wink” wrap=”i”]

Tack vare min höststädning känner jag mig otroligt pepp efter hösten, hur brukar du göra? Har du perioder där du saktar ner farten och rensar upp för att hämta ny kraft. Berätta!

[wp-svg-icons icon=”quill” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.