Veckan som gått


Har ni skådat något vackrare? ;)

Har ni skådat något vackrare? 😉

Veckan som gått…

Inte mycket som hänt under veckan som gått….den största händelsen är att min baby äntligen är tillbaka hos mig (borde firas) och det finns ingen känsla som kan beskriva lättnaden jag bär. Äntligen känns det kul att börja jobba igen. Att ha en bra dator är a och 0 i mitt liv [wp-svg-icons icon=”grin” wrap=”i”]

Innan han försvann hade jag lagt en ny beställning på en ”kostym” från #caseapp till honom och jag hoppas att han känner sig lika nöjd som jag. Just nu funderar på att göra en till paddan också [wp-svg-icons icon=”cool” wrap=”i”]

Veckan som gått

Veckan som gått…

För övrigt har veckan löpt på bra. I Onsdags blev jag intervjuad av #hjärnpodden, så vi hoppas på ett intressant avsnitt inom kort.

Blev även intervjuad av Frida angående skönhetsprodukter i veckan. Den intervjun finner ni här.

Önskar er en fin helg!

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.