Jag vill inte ångra…


Skrivövning 28. Jag vill inte ångra…


Jag vill inte ångra någonting. Därför kör jag bara, gör saker utan att riktigt tänka. Följer magkänslan och litar på att jag hamnar rätt. Jag vill inte sitta och tänka på chanserna jag aldrig tog. Jag är en person som sällan ser bakåt, jag sitter sällan och ångrar misstag eller saker jag gjort/inte gjort. Min ångest ligger mer i framtiden, allt jag inte vet om än…

Jag försöker ständigt påminna mig om det som är viktigt i livet, eller vad jag tycker är viktigt i livet. Jag vill inte vakna upp vid pensionåldern och känna att saker gått mig förbi. Därför väljer jag omsorgsfullt personerna jag har runt mig och skulle aldrig ta mitt arbete på för stort allvar. Ett jobb kommer alltid bara vara ett jobb.

Samtidigt som mina drömmar innefattar jobb. Men det är mitt eget jobb, det där när jag kan styra över min tid. Säga ja och säga nej. Jag vill aldrig ångra att inte ha chansat. Jag vill alltid bara hoppa rakt ut även om det innebär krashlandningar. Jag vet att livet är smärtsamt och jag kommer lära mig utav varje ärr. Jag är beredd att ta smällarna…

Jag vill bara inte ångra någonting.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.