Jag vill inte vänta


Jag vill inte vänta

Bild: Pixabay

Uthållighet kanske inte är min starkaste sida, absolut inte när jag inte vet hur länge jag skall bära den. Vad du inte vet är att ovetandet gör livet outhärdligt för mig, att jag dagligen kämpar med att räta ut alla frågetecken medan omgivningen ofta skapar mig nya. Jag måste veta vart jag ska annars sänker det min fart, min energi, som jag behöver för att överleva. Du tycker kanske att jag är otålig med det enda jag vill ha är ett svar, en tidsram, något att hålla mig i så att jag inte tappar bort mig.

Jag är inte en person som kan leva bland luftslott utan vill färdas i sanning. Jag måste känna mig förankrad, trygg och veta åt vilket håll jag ska gå. Hos mig växer osäkerheten så lätt att ett problem på några sekunder kan tredubblas. Fröet du ger mig kan lätta förvandlas till en köttätande växt och sluka mig helt.

Du tror att du ger mig utrymme, men för mig känns som om du lämnar mig i ett tomrum utan luft. Jag blir handlingsförlamad och stel. Jag behöver farten för att hålla lågan uppe. Jag behöver ett svar.

Jag vill inte vänta, för hos mig står tiden då still. Jag känner mig då som ett vakuum och vet inte vad jag vill.

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.