Jobb-baksmälla, utmattning och irritation


IMG_1929

Igår jobbade jag hela dagen, först på mitt vanliga arbete och sedan direkt till en föreläsning för NÄFS. När jag kom hem från föreläsningen 20.30 var jag helst slut, och dagen idag har känt som en lång baksmälla. För mycket jobb helt enkelt!!!

Idag är det en sådan dag när allting går emot en. Nätverket är segt, skrivaren slutar att fungera och det går inte att logga in på skatteverkets e-tjänst. Jag hade tre saker jag skulle hinna göra ikväll + svara på några mail och inget av det blev gjort. Suck. Ni vet när all energi är utsugen pågrund av egentligen ingenting men vill ändå bara lägga sig i ett hörn och gråta. Men nu jag ger upp för idag, nu tar jag ledigt och börjar helgen istället :Daze: lite utmattad och vimmelkantig.

Men i morgon tar jag nya tag och hoppas hinna med de där små sakerna som egentligen inte ska ta någon tid alls. Hoppas att ni haft en bättre kväll. Trevlig helg på er!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.