Karusellen i mitt huvud 2 kommentarer


Karusellen i mitt huvud

Karusellen i mitt huvud

Om du bara kunde skärpa dig skulle jag vilja väsa till mig själv ibland. Jag borde känna mig själv vid det här laget, ändå gör jag om samma misstag, om och om igen.

Det är som en karusell inuti mitt huvud, och när den går för långsamt mår jag inte bra. Åkturen känns då helt onödig men jag har aldrig valet att kliva av.

Det enda jag kan göra är att vrida upp tempot, då njuter av farten, vinden och av kickarna den ger. Jag höjer lite till, och lite till.

Tillslut blir jag illamående, åksjuk. Jag blir yr och kan inte längre njuta av färden. Stoppknappen har slutat att fungera och jag kan bara lägga mig ner och blunda, vänta på att det går över, att farten avtar.

När karusellen efter dagar/veckor/månader äntligen börjat tappa fart öppnar jag ögonen och reser mig upp som om ingenting har hänt. Här går det långsamt tänker jag och går fram och vrider på knappen, igen….

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Karusellen i mitt huvud

 • Sofie Westberg - Psykisk ohälsa. Entreprenör. Fotograf.

  Känner så igen mig i det du, på ett väldigt bra sätt, sätter ord på! Jag funderar mer och mer på att göra en utredning för ADHD, för att få svar på varför jag är så upp och ner i peppen, rörig och grötig i huvudet, får ruscher av energi som sen dör lika fort. Den dagliga kampen (:

  sv: Älskar att ha dig som kommenterar till och från. Det är så lätt att fastna i ”tänk om dom ledsnar på mina probleminlägg”, men det är så skönt att få ur det och viktigt att kunna gå tillbaka och se vilken utveckling en faktiskt gjort. Heja oss ändå! (:

  • jessica@nestorforlag.se Inläggsförfattare

   Håller med dig, kan också fastna i vem vill läsa min deppiga blogg, men sen får jag påminna mig om att jag skriver den för min egen skull och inte för någon annans:)
   Vet inte om jag ska bli glad eller ledsen för att du känner igen, men tycker absolut att du ska göra en utredning får att få svar och kanske mer förståelse för dig själv. Kram