Krönika i ÅSS


Ett gammalt blogginlägg förvandlades till en krönika i tidningen ÅSS härom veckan. Tidningen ÅSS emellan, är ångestförbundets tidning och utkommer cirka 4 gånger/år och innehåller material med anknytning till ångest, fobier och depression. Även om följande krönika är gammal för mig kan den vara ny för någon annan. Jag känner knappt igen mig i orden längre men vet av erfarenhet att andra kan göra det.

Jag bläddrar sällan tillbaka bland mina inlägg, men när jag väl gör det så kan jag ibland bli förvånad över hur långt jag kommit, hur mycket bättre jag mår nu, än då. Påminnelsen gör mig både ödmjuk och tacksam. För känslan känns så nära, samtidigt som så otroligt långt bort.

Om du är ångestdrabbad eller anhörig rekommenderar jag tidningen som både bjuder på kunskap och igenkänning. För du är inte ensam, OCH det finns hopp, låt mig få vara ett bevis på att livet (och måendet) kan bli bättre ❤︎

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.