Maj i bilder


Maj innehöll en resa jag längtat efter. Det gav mig lite klarhet, och blev en bekräftelse på att det är jag som sätter press på mig själv och inte företaget jag konsultar för (något jag visste redan innan). Jag känner hela tiden att jag ligger efter och att jag inte gör tillräckligt. Men jag börjar acceptera att det är så livet som företagare känns. Timmarna på dygnet tar hela tiden slut alldeles för fort.

Och så myser jag med dessa tre som ständigt är i min närhet. Jag vågar knappt skriva orden men det känns som att dex börjar lugna sig, att vi hittar ett bra tempo och goda rutiner tillsammans. Nu längtar jag bara tills att han är så pass lugn att han alltid kan vara med mig på min mottagning. Det har alltid varit en stor dröm för mig och jag längtar efter att kunna kryssa i även den boxen.

Tillbringade en arbetsdag tillsammans med bästa Therese. Hur mysigt som helst. Hoppas på fler i framtiden ❤️

Så besökte jag vackra Halmstad. Ville egentligen bara stanna tiden och utforska stället men jag var där på jobb så mest tid blev det framför datorn.

Mina kvällsjobb är över för denna termin och jag märker en sådan skillnad i mitt mående. Har börjat sätta gränser och säga nej till kvälls- och helg jobb nu (inte en dag för sent) och det känns som en otroligt lättnad att komma in i rutiner igen.

Och så testade jag på bildterapi i terapirummet vilket blev en väldigt givande session. Även här arbetar jag med att gå utanför mallen och hitta rätt sätt att jobba för mina olika klienter.

Maj har varit en fin månad med ett lugnare tempo. Lite grundning och landning som var välbehövligt. Nu håller jag tummarna för att juni blir detsamma ❤️

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.