Månadens vara December


Det är okTa hand om digsad but rad, wear your labelDu är ok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen har väl missat att jag är totalt förälskad i wear your label. Idéen är så genial att jag önskar att jag kom på den själv. Jag stöttar företaget i allt det gör, men är älskar också deras produkter. Jag får ofta kommentarer när jag bär tröjorna, folk som undrar vad det står eller håller med om dess text. Många bra diskussioner har startats!

Varje plagg har också en tag med påminnelse om hur du ska ta hand om dig själv. Hur briljant är inte det?

Under December kör vi 20% på hela sortimentet från wear your label (du behöver använda rabattkod). Missa inte det! Unna dig själv dessa underbara tröjor eller köp det som en julklapp till någon som vågar stå upp för ämnet psykisk ohälsa. Produkterna hittar du här.

 

Rabattkod: Jul

[wp-svg-icons icon=”pencil-2″ wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.