Mellandags madness


Puh, suck och stön. Nej men inte trodde väl ni att jag har haft julledigt legat på soffan och käkat chokladpraliner? Nej tänkte väl det!! Jag har gått en kurs #skapaochsäljbootcamp (vad annars [wp-svg-icons icon=”wink” wrap=”i”])där jag på fem dagar fått skapa en digital produkt. Så efter mycket knep och knåp är den här. Låt mig presentera:

Din erfarenhet din styrka

Det är en pdf på 30 sidor för dem som drömmer om att tex börja föreläsa/skriva om sina erfarenheter. Jag hade så klart ingen färdig tanke när jag påbörjade kursen utan fick plocka något impulsivt från alla mina tankar och ja, då blev det den här. Anledningen är att jag vet att många av er vill bli föreläsare eller författare. Jag får ofta mail från personer som undrar hur de ska ta sig vidare eller vart de ska börja.

Det var verkligen kul att skapa digitala produkter. Sen var det inte lika kul att jobba under press, men men. Lesson learned! Kommer fortsättningsvis fortsätta skapa en hel del digitalt gissar jag på. Att få jobba med både text och bild är så kul. Gissar att det kommer att dyka upp massa spännande ideér under det kommande året [wp-svg-icons icon=”grin” wrap=”i”]

#mellandagsmadness

Jag var ju inte heller ensam om att gå denna kursen så därför vill jag tipsa er som är sugna på att gå en digitalkurs att kika in på mellandagsmadness.se för att titta på vad vi deltagare har skapat. Förhoppningsvis kan du hitta något som passar dig!

Min kurs hittar du för övrigt i shoppen!

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.