Mentalt bokslut 1 kommentar


2019:

Vilka människor har du träffat som gjort intryck på dig?

Denna är lika svår att svara på varje år så jag måste nog skylla på mitt minne för jag träffar ju helt fantastiska människor (men minns ingen av dem).

Vilka händelser förändrade dig på något sätt?

Att bara ha klarat av det här utbildningsåret är ingen händelse i sig men är något som förändrat mig då jag gått emot en massa rädslor och stått ut i saker som varit jobbigt. Jag mådde så otroligt dåligt av att få betala höstterminen 2019 ur egen ficka. Trodde att det skulle förgöra både mig och min familj. Men att komma ur det här halvåret och sett att vi klarat det utan några större problem ger mig absolut hopp för framtiden.

Vilka händelser fick dig att växa som person?

Min KBT-utbildning och min egen terapi. Jag tror att det var detta året då jag på riktigt förstod mina ”inbyggda scheman” och har därför kunnat jobba med dem. Idag, när jag blir så där oväntat eller överdrivet ledsen vet jag att det inte är den vuxna delen av mig som reagerar utan det där lilla barnet, som jag nu försöker att lära mig att ta hand om. Jag har absolut lärt mig mer om mig själv detta året!

Avklarade mål:

  • Klarat mitt första utbildningsår -check.
  • Lägga undan min 1000 kr varje månad för egenterapi -check.
  • Jobba ihop 120 000 kr för resterande del av utbildningen -ej avklarat
  • Få koll på företaget inkomster och utgifter -check.

2020:

Vilka människor vill du ska komma i din väg?

Jag vill 2020 träffa en massa deltagare till mina utbildningar och kurser. Jag önskar också en handfull skock med klienter att samtala med. Jag skulle vilja ha en trogen följarskara som är med på alla mina påhitt. Som jag får se utvecklas och växa, men som också kan hjälpa mig att utvecklas och växa. Jag drömmer också om en kvinnlig företagsgrupp som kan hjälpa, stötta och peppa varandra.

Vilka positiva händelser önskar du ska ske som gör dig till en bättre person?

Jag måste nog hålla kvar vid förra årets ord. Jag hoppas lära känna människor och hoppas hitta fler personer att släppa intill mig.

Vad vill du uppleva i syfte att växa som människa?

Jag skulle vilja uppleva ett ”enkelt” företagsår, där kunder och klienter naturligt avlöser varandra. Just nu har jag fastnat i tanken ”det kommer att bli svårt”. Och det kanske delvis är sant men tanken hjälper inte mig. Självklart är det svårt att överleva 100 % på en terapeutisk verksamhet, men det är inte omöjligt. Jag vet att jag är en duktig terapeut och jag borde hellre säga det till mig själv än ”det kommer bli svårt”. Så jag önskar mig själv motsatsen ”det kommer bli enkelt”. Så att jag i slutet av året kan säga ”in your face” till mig själv och hytta med näven för att det kan gå bättre än vad jag själv tror.

Mål 2020:

Mitt största mål är att klara utbildningsåret, resten kommer i andra hand. Det är så klart att det finns otroligt mycket jag vill men jag kan inte kämpa för så mycket annat just nu. Jag måste hålla fokus! När jag fick lokalen började jag genast brainstorma hur många workshops och utbildningar jag skulle ha, men bästisen drog ner mig på jorden. Man ska orka också. Så sant. Så vi kom fram till att 4 workshops på ett år är lagom (men får jag till några extra är jag glad). Jag vill givetvis få in lokalkostnaden så att jag slipper ta ur egen ficka. Det är en önskan, men ingenting jag kommer att jobba stenhårt för eftersom skolan kommer först. Så mål för 2020 är alltså:

  • att klara av det sista utbildningsåret
  • att hålla fyra workshops
  • att ha färdiga grunder och planer för både nestor förlag och min terapeutiska verksamhet inför 2021
  • att få färdigt min lokal
  • att båda hemsidorna ska vara klara

Här hittar du bokslut för 2018, 2017,


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Mentalt bokslut