Mentalt bokslut


2020:

Vilka människor har du träffat som gjort intryck på dig?

Detta året har jag haft en klient som gett stort intryck på mig och som jag lärt mig massor utav. Jag såg inte fram emot vårt första möte utan tänkte tvärtom att jag skulle ha ett tufft år framför mig under vår behandling. Men redan efter tredje mötet vände det och jag tror att både jag och han har lärt oss super mycket av varandra. En behandling jag absolut aldrig vill glömma ❤︎

Vilka händelser förändrade dig på något sätt?

En vän blev sjuk vilket fick mig att helt tappa tron och tilliten till livet. Jag som är van att leva med rädsla fick smaka på rädsla x 100 och det har förändrat mig till 100 %. Idag tar jag inte alls livet lika lätt, både på gott och ont.

Vilka händelser fick dig att växa som person?

Gick igenom KBT-behandling med ångestexponering vilket var fruktansvärt, skulle aldrig vilja göra det igen. Men jag lärde mig massor. Bland annat hur mycket fysiska symtom du kan få av ångest, dvs av dina tankar. Det visste jag sedan innan men har inte upplevt det så starkt själv tidigare.

Avklarade mål:

 • Klarat min KBT-utbildning-check✓
 • att hålla fyra workshops-nej, får väl tyvärr skylla på corona här.
 • att ha färdiga grunder och planer för både nestor förlag och min terapeutiska verksamhet inför 2021-check✓
 • att få färdigt min lokal-check✓
 • att båda hemsidorna ska vara klara-check✓

2021:

Vilka människor vill du ska komma i din väg?

Jag får nog säga att jag har samma mål här som 2020 dvs träffa deltagare i mina utbildningar/kurser, vill träffa klienter och ha en trogen följarskara, och sista men inte minst en företagsgrupp. Dock tror jag att det även nästa år kommer finnas svårigheter på grund av corona så ska jag sätta ett mål så är det att hålla kvar kontakten med en terapeutkollega jag lyckades lära känna för några veckor sedan.

Vilka positiva händelser önskar du ska ske som gör dig till en bättre person?

Kan inget annat önska att corona försvinner och att alla jag älskar får våra friska. Det kanske kan få mig att hitta tillbaka till den lilla tillit jag hade till livet innan, och just nu är bara den god nog. Kräver inte mer.

Vad vill du uppleva i syfte att växa som människa?

Jag vill träffa människor som är ”före” mig, som jag kan ta rygg på och lära mig av företagsmässigt. Jag är duktig på att lära och informera andra men behöver också någon som lär och informerar mig.

Jag har en massa mål som kommer att bli ett alldeles eget inlägg. Men vad gäller företagåret 2021 så är det följande mål som gäller:

 • Publicera skrivterapibok
 • Fortsätta på bok med eteriska oljor
 • Ha en ljusmanifestation den 10 sep
 • Göra ordning ”terapistugan”
 • Skaffa en mentor eller terapeutpartner
 • Söka en ny tjänst med större flexibilitet och möjligheter
 • Få podden att växa

Här hittar du bokslut för 20192018, 2017,

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.