Mitt psyke & jag sänds i tv 4 kommentarer


Mitt psyke och jag

Mitt psyke och jag

Ni minns serien jag medverkade i? I slutet av Augusti drar den i gång på tv. Jag är rädd, vill gå under jorden, samtidigt som jag inte bryr mig alls. Gjort är gjort, jag är jag och inget däremellan kan göras annorlunda.

#mittpsyke

#mittpsyke

 

 

Jag hoppas att den ger kunskap och igenkänning där ute, att den bidrar till ett öppnare mer accepterande samhälle. I så fall har varje ångesttanke jag burit på denna resa varit värd det.

Programmet kommer att sändas på SVT 2 tisdagar kl 22:15, med start den 23 Augusti. Reprisen kommer att gå Onsdagar i SVT 2 kl 14.45. Hela serien kommer att finnas på SVT play igen och även på SVT 24.

 


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Mitt psyke & jag sänds i tv

 • Clara, Bossbloggen

  Oj, det är en stor grej. Så viktigt och spännande! Kommer absolut vilja se detta. Förstår att det måste vara jätteläskigt men tycker du är så stark som bloggar så öppet och gör saker likt det här! Det är så viktigt att prata om så att vi en dag inte behöver skämmas över dåligt mående och många bäckar små skapar till slut en flod. Så jag hejar på dig i mängder och skickar lite energi s här i cyberspace.

 • Joakim Brun

  Måste säga att det var riktigt starkt gjort!

  Kände igen mig själv i mycket, lever ju själv med ADHD och en grov ångest..
  Samt haft lätt att göra lite halv dåliga val pga min impuls och lusten för nya äventyr & kicker.

  Missbruk / kriminalitet blev något som jag gav mig in på ..

  Men alla är vi olika !
  Men de behövs folk som dig, sånna som vågar att tala ut om detta ack så viktiga ämnen!

  Må bäst

  • jessica@nestorforlag.se Inläggsförfattare

   Tack för din fina kommentar. Den gör mig glad! Håller med dig att det behövs folk som pratar, vi blir starkare tillsammans. Kram