Hej, hej vardag!


I morgon börjar vardagen. Åter till jobb, rutiner, läxor och aktiviteter. I efterhand får jag nog säga att jag uppskattade det här avbrottet i min vardag. Något som fick mig att äntligen stanna upp, tänka till, innan jag tar nästa steg. Jag ser det som en omstart på något sätt. Gör om och gör rätt!

Och nu när semestern går mot sitt slut bestämde sig datorn för att ge upp. Istället för att bli irriterad tänker jag att det förmodligen finns någon mening i det. Det fattar väl vem som helst att man inte kan gå tillbaka och jobba heltid och sedan komma hem och skriva på en uppsats efter en utbrändhet!? Men eftersom min dator är smartare än mig tog den saken i egna händer och såg till att mitt dubbelarbete blev omöjligt. Tack för det datorn?!?! För om jag känner mig själv rätt så är det precis vad jag hade gjort från dag 1.

Hej hej vardagBygga en e-kursJag hoppas att den repar sig inom kort, så att jag kan gå tillbaka till min planering. Men nu när den bestämde sig för att strejka får jag ju ta till plan B och det är att påbörja nästa projekt så smått. Ja jag vet, hejdå en sak i taget, men jag lovar att fortsätta med uppsatsen när datorn är tillbaka (om min energi nu räcker till), annars får den helt enkelt vänta lite till.

Det jag kommer att jobba med fram tills att min dator är tillbaka är att bygga en ekurs.  Jag har många e-kurser på gång men eftersom jag får många mail och frågor om bokskrivande så tänkte jag börja med det ämnet.

Från idé till manus helt enkelt. Tips, råd och trix hur du klarar vägen fram till en bok. För det är ingen lätt resa och jag tänkte dela med mig av en hel del tankar och råd när det kommer till skrivande.Från idé till manus

Hej hej vardagMen nu har ju du möjlighet att påverka här. Vad skulle du vilja ha för innehåll? Vad har du för frågor som du söker svar på? Jag tar gärna emot tips och funderingar från er alla. Både från dig som är sugen på att skriva en bok eller från dig som redan har tagit dig igenom den resan.

Ja, så hejdå kära semester och hej hej vardag. Let´s go to work!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.