Motion som medicin


Inlägget innehåller annonslänkar.
Hjärnstark

Motion som medicin

Att motion har samma effekter som antidepressiva var för mig ingen nyhet, men om man inte orkar läsa forskningsrapporter är detta en lättläst bok på ämnet. Jag fick den i min hand precis när jag hade avslutat min medicinering och till min förvåning så var det bara löpning eller snabba promenader som fick mig att känna mig någorlunda klar i huvudet när jag led av mina utsättningssymtom.

Boken är så viktig för jag känner att alla har rätt att veta just vad den här boken berättar, att motion hjälper vid depressioner, ADHD och ångest utan att ge dig några biverkningar!

Från och med nu så är motion (och meditation min enda medicin). Jag tar promenader på lunchen, går ut med hundarna när jag kommer hem och springer några dagar i veckan. Motion är den enda medicin jag gärna överdoserar!

Boken köper du här (annonslänk). Den finns som både e-bok och ljudbok (och förmodligen också på ditt närmaste bibliotek).

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.