Nedräkning och ”nedvarvning”…


Made with Repix (http://repix.it)

 

Nu är det verkligen nedräkning och nedvarvning, 4 arbetsdagar kvar innan två veckors semester! Jag tycker verkligen om mitt jobb, men ibland är det skönt med en paus och bara arbeta med allt som ska göras i företaget. Försöka jobba ikapp liksom, just nu ligger jag efter med såååå mycket. Har inte ens hunnit skicka ut pressmeddelanden eller marknadsföra den senaste boken. Nej utan jag gick direkt på föreläsningsbiten istället. Varför stanna kvar i ett projekt när det är färdigt liksom?

Självklart har jag satt upp en massa mål som ska hinnas med under dessa två ”lediga” veckor, och förmodligen kommer jag bli besviken och stressad för att jag känner att jag inte hinner med dem.

Hur mycket jag än försöker så får jag alltid för många punkter på min lista, och skulle det hända att jag hann med varje punkt så tro inte att jag skulle sätta mig ner och vila och njuta av att blivit klar. Nej då är det direkt iväg till nästa projekt, sätta upp nya mål. Jag tillverkar själv så täta projekt så att jag inte får andrum där emellan. Så jäkla dumt!

Så under kommande två veckor skall jag:

 • göra färdigt min intervjumall
 • vila
 • skriva färdigt två föreläsningar
 • pausa
 • färdigställa mitt och Marias marknadsföringsmaterial
 • varva ner
 • läsa X antal böcker
 • koppla av
 • träna (varje dag)
 • återhämta mig
 • bygga upp ett nytt strukturerat och välordnat kontor
 • samla kraft
 • pussas och kramas med barnen
 • finna ro
 • mysa med hundarna

Resten av tiden tänker jag ägna åt min man (om inte någon ny spännande idé dyker upp).

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.