November 2021


Privat:

Det händer mycket. Framför allt inom mig. Om jag får påminna mig om att det gör ont att växa. Allt är inte guld och gröna skogar även om jag fantiserade om det när jag skulle ha kommit hit. Men det är bättre. Allt känns så mycket bättre. En dag i taget och jag känner att jag får mer kontroll.

Företag:

Jag har haft min första utbildningsdag för Bergströms där jag träffade blivande terapeuter en heldag för att snacka ätstörningar. Jag som inte varit ute och föreläst och utbildat på snart två år inser hur mycket jag saknar det och hur mycket jag behöver de där kickarna. En dröm jag haft sedan ett tag tillbaka har gått i lås och jag ser så mycket fram emot 2022 där jag kan få följa upp mitt företag på en helårsbasis. Jag börjar redan nu planera inför mål och planer för 2022 och jag längtar till att få bita ta i en ny kalender och börja om från scratchts.

Hus & hem:

Förutom att elektriker har varit här och satt upp lampor i våra fönster och därmed har gjort livet lite ljusare är julpyntet också här och förgyller vår dag. Sömnen har varit bristfällig den senaste veckan då vi har en räv i trädgården som springer på natten och morgontimmarna. Ja, det är inte räven som väcker oss utan hunden som ogillar rävens spring. Så nu blir det till att skapa nya vanor här hemma (tex att inte lägga soppåsarna utanför dörren) för att försöka minska på rävens besök. Japp det var November det. Ser fram emot ett vitt och härligt December ❤︎

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.