Skrivresan -tillbakablick & fortsättning


Skrivresan -tillbakablick

Skrivresan -tillbakablick

Ok, vi har kommit till ändhållplatsen. Har du varit med hela resan eller har du hoppat av och på? Oavsett hoppas jag att det har varit givande för dig. Ett år har nu gått. Jag vill att du tittar tillbaka på platsen du stod när vi startade, ser den likadan ut? Ser du likadan ut? Vilka förändringar har skett? Har förändringarna skett inuti eller utanpå? Det jag vill att du gör nu är att titta tillbaka på ditt skrivår. Vilka delar var svårast att skriva om, vilka var enklast? Vilket område uppskattade du mest och vilket undvek du?

Har skrivandet varit läkande för dig? Har det gett dig insikter? Om svaret är ja, hur ska du då göra för att fortsätta rutinen att skriva? Jag vill att du gör en skriftlig tillbakablick, och också att du skriver upp hur du planerar att fortsätta.

Kanske är det dags att köpa en ny fin skrivbok, en ny skön penna, och hitta en ny rutin för 2022?

Jag vill tacka dig för att du följt med mig på resan (och jag skulle bli jätte glad om du delade med dig av hur det har gått). Är du intresserad av fortsatt skrivandet så hittar du både skrivutbildningar och gratis skrivmaterial i min webshop.

Önskar dig ett fantastiskt december!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.