V 48


Vad händer i veckan:

Förutom jobb finns inga större planer. Jag ska börja förbereda inför en föreläsning som ska hållas om två veckor och eventuellt ska vi åka och kolla på en ny bil då min gamla skrothög är på väg att ge upp.

Något kul att se fram emot:

Jag ser fram emot att inte ha något kvällsjobb eller några kvällsplaner. Känns fantastiskt då jag var borta alla kvällar förra veckan!

Träning o selfcare:

Här har jag haft massa tankar den senaste veckan och jag funderar på att säga upp mitt gymkort. Jag tycker verkligen inte att det är kul. Det jag längtar efter är att återigen börja springa men att gå till gymmet, nej. Det är viktigt för mig att träna, jag är medveten om det. Men jag blir påmind om att åka hemifrån och gå på gym fortfarande inte är min grej. Det var en sak när jag var yngre och bodde i stan, men att göra det nu känns inte alls lockande. Kanske ska jag istället träffa en PT som kan hjälpa mig med hemmaträning för att bygga upp ryggen och sedan satsa på att springa igen. Det är i alla fall något jag längtar efter att kunna göra. Allt är bara flyktiga tankar just nu och inget är beslutat. Något jag inser att jag måste göra mer och bli bättre på att hålla fast i är meditationen. Där trillar jag ur om och om igen och det påverkar mig.

Hundträning:

Här går det framåt. Han är snabb och lättlärd så när jag hade varit borta i helgen hade både mannen och dottern tränat honom. Vi kämpar på och jag tycker att det går bättre och bättre. Vissa dagar faller han tillbaka och beter sig som en idiot men andra dagar är han hur duktig som helst och jag undrar vad jag gnäller om. Så nu väntar vi bara in att de där dagarna han beter sig som en ängel ska bli fler än dem då han beter sig som en idiot.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.