Nu lättar det!


Jag pustar ut över att Januari är över, nu lättar det! Jag försöker att inte tänka på det men jag tycker verkligen att Jan-Mars är de kämpigaste månaderna på hela året. Gråa, kalla och oberäkneliga. Går liksom aldrig att lita på hur mycket man än försöker. Nedräkningen har börjat, så skönt att få kryssa bort en skit månad ur kalendern!Hoppas Februari är lika snabb som kort! Denna månaden fyller både jag och min man år, inget som brukar firas nämnvärt här hemma. Fast när man tänker närmare på det så borde det ju göras. Kan inte tänka mig något finare än att få ett år till på denna jord, är det något som ska firas i livet så är det väl det. Vad är väl ett nytt jobb, en godkänd tenta eller höjd lön i jämförelse med livet? Ingenting.Jag har verkligen ingen åldersnoja. Känner att jag mår bättre och blir tryggare i mig själv för varje år som går. Finns ingen tid bakom mig jag skulle vilja ta tillbaka. Nej, jag trivs faktiskt bäst här och nu.

I helgen bär det iväg till bokmässa på Skaftö. Det är med skräckblandad förtjusning. Jag ser fram emot varje aktivitet som ligger framför mig samtidig som jag är rädd för baksmällan som kan komma efteråt. Men jag är redo, kom igen februari nu kör vi!

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.