Om man får skryta…


Bild från bohuslännigen

Bild från bohusläningen

Om man får skryta (och det får man ju) så vill jag berätta om  min duktiga författare Cecilia Läckberg som det senaste varit med i både tidningar, tv och radio. Du kan lyssna på henne här som medverkande i P4 med Titti Schultz, men också läsa om henne i aftonbladet och bohuslänningen.Tyvärr är artiklarna låsta om man inte har abonnemang. Jag är så otroligt stolt över alla mina författare, dom säljer böcker på löpande band.  Föreläser gör dom också. Tänkt att jag har fått vara med och bidra till något så fint. Deras böcker hjälper så fantastiskt många människor.

I framtiden hoppas jag att jag kan hitta ett sätt att fortsätta få berätta människors historier. Att få förverkliga någons drömmar samtidigt som man får vara en del av en bättre och öppnare framtid. Så overkligt egentligen. Och så fint.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.