På gång:


  • 28/10 -Nu på Lördag är det kulturmarknad i Vänersborg och jag är inbjuden till Vänersborgs bibliotek för att visa upp mina böcker. Kom gärna förbi och säg hej!

  • 1/11 -Min distanskurs ”skriv ditt liv” startar igång igen. Det är en kurs där jag 2 gånger i veckan ger skrivuppgifter till deltagarna. Man får under en månadstid skrivhandledning i självbiografiskt skrivande och lär sig det man behöver veta och kunna om dess läkande effekter. Kursen är skapad för den som upplevt trauma vilket innebär att det är ett mjukt och lättsamt sätt att skriva. Jag skulle säga att den är passande för alla, oavsett vad du vill bearbeta. Alla har vi något som skaver inom oss. Denna kurs får dig att försiktigt ta fram din livsupplevelse i ljuset och arbeta dig igenom den istället för att gömma den undan.  Anmäler dig gör du här.

  • 25/11 -Har jag tillsammans med Mias kost & hälscoaching skapat ”Din dag”, som är en dag både från kropp och själ. Workshopen kommer att hållas i Uddevalla och vi kommer att varva skrivövningar med yoga och en kostföreläsning. Tanken är att det ska vara en dag både får återhämtning och reflektion. Kanske har du livsstilsförändringar du behöver göra, så som ändra kost eller träning. Vi svarar givetvis på frågor. Skrivövningarna kommer hjälpa dig och se vad du kan och vill förändra i ditt liv. Alla deltagare får en goodiebag! Jag ser fram emot en spännande dag där jag både fyller på med kunskap och energi. Anmäler dig gör du här.

  • 28/1 -Kommer jag hålla en workshop i Vänersborg om terapeutiskt skrivande. Vi kommer gå igenom skrivandets läkande effekter och vi kommer gå igenom 10 olika övningar som skall förbättra din hälsa. Anmäler dig gör du här.

  • 11/2 -Kommer jag att hålla en workshop i Vänersborg om att skriva sina memoarer. Jag vet att många bär på den drömmen så jag hoppas kursen blir fullsatt. Vi kommer gå igenom olika svårigheter och givetvis får du med dig en hel del tips och övningar. Anmäler dig gör du här.

poesiterapi

  • 8/4 -Kan poesi användas som terapi? Ja den frågan kommer vi diskutera på min workshop (som hålls i Vänersborg) i poesiterapi. Vi diskuterar frågan, analyserar några dikter och skriver egna. Anmäler dig gör du här.

  • 6/5 -Vi drar igång med workshopen  ”Skriv ditt liv” i Vänersborg. Du kommer lära dig grunderna i ett självbiografiskt skrivande. Vår går igenom tre delar (av åtta) ur kursen ”Skriv ditt liv”. Skulle du vara intresserad av resterande del av kursen finns den så klart att köpa på distans.

Japp det är vad jag har på gång. Jag hoppas givetvis kunna träffa flera av er läsare. Det är så kul att få komma er närmare och inte bara sitta fastlåst bakom sin skärm. Jag har lagt workshopen på helgerna för att du som arbetar eller bor lite längre bort ska ha en möjlighet att delta. Är du intresserad av någon av mina aktiviteter så rekommenderar jag dig att anmäla dig direkt. Antal platser är begränsade. Hoppas träffa dig där!

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.