På väg  2 kommentarer


 

omotiverad bild på mig själv

 Den här veckan har jag varit helt veckovill helt utan anledning egentligen, för jag har ju som vanligt jobbat varje dag. Ändå har jag haft svårt att känna om vi är i slutet eller början på veckan då det känts som om jag hela tiden levt där emellan. Men i morgon är det fredag och det känns otroligt skönt. Längtar efter att vara hemma med barnen och hundarna och göra precis ingenting. 
Nu är jag på väg till Göteborg för utbildning och har än så länge en lugn känsla i magen. Vanligtvis unviker jag möten och utbildningar på kvällen då jag är extra trött och stresskänslig vid de tillfällena, framförallt när det gäller att befinna sig i en annan stad. Ni vet tåg, människor, oväsen och att inte veta till 100 % vart man ska. 

Jag hoppas få behålla detta lugn även klockan åtta ikväll när jag ska från kurslokalen till centralen i mörker. Håll tummarna!


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “På väg 

  • Cecilia

    Känner väl igen den stressen, suck. Jag kan bli tokig av oro när jag ska iväg nån ny stans. Bara att inte veta om det finns parkering kan få min ångest att slå i taket.