Selfcare café


När corona kom var det så många drömmar och ideér som blev sönderslagna. Jag hade planer på workshops, föreläsningar och olika event. Men allt dog i samband med pandemin som bröt ut. Ja, jag är givetvis inte ensam om det och är inte den som ska klaga då mitt liv inte har slagits i spillror. Nej inte mycket har förändrats förutom de där drömmarna som fick ställas in. Även om vi alla nu tycks se en ljusning så orkar jag inte vänta. Nej, jag vill fortsätta skapa, drömma och testa nya saker. Sagt och gjort.

Den 27/5 startar jag upp ”selfcare cafe”. Det är ett virtuellt cafe där vi kommer att hålla ”kvinnokvällar” med olika samtalsämnen i fokus. Kanske blir det också olika föreläsare eller livsberättelser vi får höra om. Ja tankarna är givetvis många och min vision är att jag en gång i veckan erbjuder dessa kvällar där vi tillsammans kan ta en virtuell fika samtidigt som vi reflekterar och inspireras. En annan förhoppning är att bygga nätverk, både jag och du, att man både skapar nya kontakter och nära vänner.

Jag är medveten om att mina drömmar ofta är större än verkligheten, men försöka måste man ju 🙂

Min tanke är inte att jag ska hålla låda, utan att vi allesammans ger och tar, vi delar med oss, lyssnar, ber om tips eller ger råd. Jag tror att vi tillsammans kan skapa magi!

Så vill du vara med? Boka din plats här ⬅️

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.