Semester | dag 21


<3 <3 <3

Några fantastiska dagar har smugit sig förbi. Var precis lika drömmigt som jag inbillade mig. Tillsammans med bästa familjen Skoog tillbringade vi ett dygn i Dalsland med paddling och dressin. Jag skulle vilja säga att vädret var på vår sida trots att vi gick igenom både storm, regn och grå himmel. När vi stannade för en fika kom denna traskande fram till oss. Så nyfiken och fin. Kände att jag ville ta med henne hem (men såg vissa svårigheter med en ko i en kanot). Det visade sig att hon var mest nyfiken på hunden, mysigt fikasällskap ändå <3

Efter regn kom solsken. Precis som det ska vara.

<3

Så vackert, jag ville mest stanna och ta kort över allt. Utsikten var fantastisk!

Så fina dagar <3 Ser fram emot att göra detta igen, igen och igen…Kan varmt rekommenderas! Härliga semester! <3 <3 <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.