Veckoplan | 33


Veckoplan | 33

Veckoplan | 33

Avklarat förra veckan:

Kortleken är sänd på tryck. Kontorsstädning påbörjad. Annars är det inte mycket gjort. Kämpar för att inte svara på mail så fort de kommer in. Tänker att jag kommer i rutin sen, nästa vecka och låter allt va för nu. Skön känsla ändå. Jag har nästan gått klart en e-kurs jag köpt, och kommit på två nya bokideér som jag vill brainstorma med en vän innan jag skickar iväg dem för fortsatt arbete. Har gjort ett omslag för en kommande bok… Inte så mycket gjort men ändå en hel del.

Veckans mål:

Jag fortsätter med små mål och ska försöka att inte göra någonting. Jag ska ha ett telefonsamtal med en ny författare för att diskutera utgivning. Och ska gå färdigt e-kursen.

Veckans fokus:

  • Göra färdigt e-kurs.
  • Fortsätta städning av kontor.
  • Fundera över bokidén som dök upp.

Veckans fundering:

Funderar på bokidén jag fått och hur jag ska lägga upp mitt arbete för hösten. Sista semesterveckan rullar in nu. Efter den väntar 3 veckors utbildning i Norrköping. Något jag längtat efter men det känns också tufft att vara i från familjen så länge. September kommer att gå fort!

Veckans svårighet:

Ser inga svårigheter ska verkligen bara se till att njuta min sista semestervecka.  Fortsätta min lugna lunk och ta tag i arbetet nästa vecka när det börjar på riktigt.

Om tid finns:

Ska jag ligga i soffan och pilla mig i naveln bara för att jag kan!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.