Kreativ kurs


Jag kommer att dela med mig av allt jag går igenom på listan och skriva ner fakta, tankar och åsikter för att du ska få så mycket kunskap och information om ämnet som möjligt. Jag kommer betygsätta varje upplevelse på en skala mellan 1-5. Först ut är: Kreativ kurs.

På min ”ta-hand-om-mig-själv-lista” fanns att gå en kreativ kurs med. Sagt och gjort. Nu kan den bockas av. Jag gick en workshop där man blandade meditation och målning. En fantastiskt kombo om du frågar mig. Workshopen hölls i Galleri Håfors och med denna utsikt kan det ju inte bli fel. Hela stället var som en dröm och jag hade svårt att ta mig där ifrån.

Tips på hur man gör en pantflaska vacker!

Tips på hur man gör en pantflaska vacker!

Jag förälskade mig totalt i dessa vackra sjalar. Så otroligt fina. Men jag höll i plånboken för en gångskull.

Hur vackert?

Det bjöds på lunch och just där och då kändes det som att jag aldrig smakat på något godare. Kanske var det miljön eller bara att jag var närvarande i stunden?

Men hur söt var inte denna, och vilken utsikt han har!

Ett sånt här ställe är verkligen vila för själen. Det är njutningsfullt att bara gå där inne, workshop eller ej. Rekreation. Skulle kunna gå och bara fota i timmar, ser så små vackra detaljer lite överallt.

Fakta:

Jag medverkade på en workshop kallad ”meditation och kreativitet” på Galleri Håfors. Workshopen var 2,5 h och hade som fokus att ladda batterierna inför hösten.

Pris:

Priserna på kreativa kurser varierar men mellan 500-1500 skulle man nog kunna gissa. Denna kostade 500 kr.

Fördelar:

När man är ett fåtal personer tycker jag att man kommer så nära varandra. Det känns så öppet och ärligt. Det känns liksom aldrig konstigt att öppna upp, bli berörd eller börja gråta. Det är liksom en del av det hela och det är det som gör det så vackert. Att det var i en vacker miljö är ett plus, samt att man träffar människor med liknande intressen, så fint.

Nackdelar:

Enda nackdelen var att det var långt bort. Tog en stund att åka. Och jag blir så himla trött och utmattad av att köra bil. En annan nackdel är att man inte vill lämna platsen 🙂 Hade gärna kunnat bosätta mig där. Flytta in i ett hörn av galleriet, bo i ladugården eller varför inte gömma mig i garaget.

Energigivande:

Absolut. Det är så fräckt att man i möten med nya människor kan ha så djupa fantastiska samtal. Blir helt varm i hjärtat. Jag var verkligen full med kraft och energi efteråt. Men när jag kom hem slutade kvällen i tårar. Dagen öppnade verkligen upp för tankar och känslor och jag fick mig nog en rejäl utrensning i gamla sorger. Förmodligen välbehövligt!

Avslappnande:

Själva miljön gjorde att jag slappnade av direkt. Kände ett otroligt lugn. Så verkligen avslappnande.

Betyg:

4

Övrigt:

Rekommenderas!!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.