(själv)kärlek i en liten box


Kärlek i en ask

Kärlek i en ask

Jag har tidigare nämnt mitt nyblivna intresse för att ta hand om mig själv. Hur jag idag finner njutning i något jag tidigare fann ointressant. Men kanske hör det till att jag under de perioder jag mått som sämst i livet inte heller tagit hand om mig själv. Att jag aldrig lyssnat innåt på samma sätt som jag gör nu. Att sminka mig handlar inte längre om att göra mig fin för andra utan om att göra mig fin för mig själv. Att kunna le mot den där personen i spegeln och säga “vad läcker du är”, “fan vad du är bra”. Att inte se lika trött ut som man känner sig.

Att unna mig en inpackning eller smörja mig med en olja är för mig att tycka om min kropp, att säga till mig själv att “det här är du banne mig värd”, känna hur både huden och håret blir mjukt, för då följer liksom mitt hjärta med.

Som de flesta av er vet så har jag så länge jag går min terapeututbildning försökt att hålla ner på mina utgifter, spara. Men när jag upptäckte goodeibox så tänkte jag “nej, det här är jag fan värd”. För så som jag kämpar på med utbildning, arbete och familj får jag inte glömma bort att belöna mig själv, ta hand om mig. För det är ju så vi gör vid stress eller hård belastning. Vi slutar att ta hand om oss själva.

Jag bestämde mig för att låta goodiebox bli en påminnelse till mig själv att ta hand om mig. Att ta den där extra långa duschen, att lägga den där ansiktsmasken. Att tillåta mig att ta den där tiden att ta hand om mig själv, ÄVEN om jag har massa annat att göra. När jag nu påbörjade min prenumeration fick jag ett erbjudande att ge mina vänner halva priset på sin första goodiebox, därför delar jag nu detta med er. Så behöver du som jag, unna dig själv lite självkärlek. Prova på en prenumeration.

För det är du värd!


För att få halva priset (Nu 99:- ord 199:-) på din box, tryck här. (Du kommer se de avdragna priset i kassan vid utcheckningen, kolla varukorg upp till höger). Prenumerationen innebär att du kommer få skönhetsprodukter hemskickade i din brevlåda för ett värde av 910:- varje månad men en kostnad på 199:-. Prenumerationen kan avbrytas när som helst.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.