Sjuk hund och garderobsrensning


Helgen går fort som vanligt. Hemma hos oss pågår just nu en stor rensning. Vi tar ett rum i taget (eller nej inte exakt, jag springer in i alla möjliga rum) och försöker rensa ur det som ska slängas. Både jag och min man är duktiga på att samla på oss saker. Antingen saker som kan vara bra att ha, eller saker som helt enkelt bara är fina. Barnens rum var så fulla av leksaker och gosedjur att det knappt gick att gå in där. Det känns så skönt att rensa, man blir några kilo lättare liksom. Så nu gäller det att bryta beteendet, och inte köpa nya saker efter de gamla man slängt.

Jag har varit bortrest två veckor i rad med jobbet så denna veckan fick jag äntligen komma hem och andas ut (trodde jag ja), men istället blev en hund sjuk, så det blev pusslande med tider, veterinärbesök och nya orosmoment. Tur i oturen att jag var hemma ändå, och att han nu börjar friskna till!

För övrigt försöker jag nu även rensa bland mina målningar. Det är ju en hög som likt andra här hemma bara växer, så nu finner du en del målningar i min webshop. Är du sugen på en ny tavla på väggen så håll utkik där. Mer är på ingång [wp-svg-icons icon=”pencil-2″ wrap=”i”]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.