Skapa en prioriteringsordning på din att göra-lista


Du har väl inte missat att du kan bli VIP-medlem hos oss utan kostnad? Nytt i vårt medlemsbibliotek är denna prioriteringslista. Kanske är du som jag och skriver allt du ska göra huller om buller men utan prioriteringsordning, vilket innebär att du kanske endast hunnit med att göra det som är roligast men inte viktigast [wp-svg-icons icon=”cool” wrap=”i”]

Det viktigaste först

Något jag lärt mig med tiden är att prioritera alla mina uppgifter. Detta för att jag lätt glömmer bort, missar (eller helt enkelt skiter i det). [wp-svg-icons icon=”grin” wrap=”i”] Att sätta en prioriteringsordning på varje uppgift har faktiskt hjälpt mig. Det viktigaste först helt enkelt. Jag vill därför dela denna men dig och du finner den i vårt medlemsbibliotek.

I vårt medlemsbibliotek finner du också Ord av ångest och min nyaste e-bok Livet med ADHD. (dessa finner du även utan kostnad i vår webshop) Signa upp dig för att bli medlem här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.