Skrivandet


Skrivutmaning Maj

Skrivutmaning Maj

Hur går det med skrivandet? Vill påminna dig om majs-skrivutmaning och dagens övning som handlar om att summera ihop de övningar du gjort hittills. Det där med reflektion är så viktigt och något vi ofta glömmer, även jag själv.

Jag skriver blogginlägg, dikter, texter, utan att ibland reflektera varför, och när någon sedan frågar vet jag inte själv hur orden fann varandra. Orden beskriver något just när du skriver dem. Men efter en vecka kan den känslan helt vara borta.

Jag kan ha så svårt att säga hur jag känner eller vad jag tänker. Jag vet liksom aldrig, får inte ut det i ord. Men när det gäller att skriva så kommer någon annat fram. Där kan jag undersöka det mer. Behöver inte vara rädd för att säga fel eller bli missuppfattad, jag kan skriva ner det, fundera, radera. Och helt plötsligt kommer känslan ut, som en hel mening, och jag förstår mig själv.

För någon som har svårt att prata tror jag verkligen på skrivandet. Vill därför påminna om skrivdagböckerna eller skrivkortleken om du själv vill testa på och undersöka ditt inre <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.