Skrivövning -Jag önskar att jag kunde berätta


Jag tänker att jag kontinuerligt ska börja bjuda er på olika skrivövningar. Min tanke är att jag en dag i början på veckan lägger ut skrivövningen och att jag en dag i slutet på veckan visar upp min egen text i övningen. Detta för att inte du ska bli speglad eller påverkad av min text utan skriva din egen. Kom gärna med tankar och ideér om hur du vill ha upplägget eller vad du skulle uppskatta. Jag försöker helt enkelt göra det enkelt för mig själv då jag delar med mig av skrivövningar i min fb-grupp men också i mitt nyhetsbrev men känner att jag inte orkar spreta och vara på olika ställen.

Mitt favoritställe att vara aktiv på är på bloggen och det är där jag kommer att lägga mitt krut. Det andra aktiviteterna kommer medvetet minskas ner så att jag ska slippa skuldkänslor. Och självklart vill jag gärna höra hur övningen gick för dig. Lämna gärna en kommentar och berätta hur övningen kändes och vad som kom fram ur ditt inre.

Ok?

Nu kör vi!


Jag tänkte börja med en övning som kan vara speciellt bra för dem i sorg, för dem som har någon man önskar prata med men inte längre kan. Det kan vara för att personen är bortgången, eller så kanske ni är ovänner eller så är det en person nära dig som du helt enkelt inte vågar säga det du önskar till.

Detta är en listövning där du högst upp skriver:

jag önskar att jag kunde berätta

Sedan fortsätter du att lista upp dina meningar tills orden helt enkelt tar slut. Tänk inte, gå inte tillbaka och rätta och strunta i stavning och grammatik. Tanken är att du ska få ur dig ditt innersta.

Lycka till (och berätta gärna hur det gick).

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.