Veckoplan | v 37


Veckoplan | 37

Veckoplan | 37

Avklarat förra veckan:

Ok nu känns det som att jag vaknat upp från semester- och utbildningsdvalan. Tillbaka till verkligheten! Jag jobbade på hårt förra veckan och blev av med en hel del papper, skickade mail, läste ut två böcker och slogs som vanligt med en massa tankar och ideér. Dessa ska nu sorteras och rensas upp när jag är på hemmaplan. När jag kom hem i fredags stod två paket och väntade på mig i hallen. Det var morgon- och kvällsdagboken som kommit till liv så nu ska lite ordrar packas!

Veckans mål:

Jag ska rensa upp bland tankar och ideér och ställa dem i en prioriterad ordning. På måndag är första dagen för min kurs tillsammans med studiefrämjandet så den ser jag fram emot att påbörja (den håller kontinuerligt på fram till Dec så det är inte försent att anmäla dig). Jag ska fortsätta att vara snäll mot mig själv och arbeta utan krav och mer efter tid och lust. Förutom att rensa mina papper ska jag skicka ut månadsbrevet vilken jag inte hann förra veckan, jag ska också arbeta fram några annonser och göra/trycka ett reklamblad med mer info om skrivterapi för att dela ut till dem som vill veta mer.

Veckans fokus:

  • Skriv ner alla tankar som ligger huller om buller på papper.
  • Skicka veckobrev.
  • Jobba fram annonser.
  • Reklamblad.

Veckans fundering:

Att ge upp det som inte funkar. Det känns hela tiden som att jag slås av nya insikter. Det kanske är fördelen med dåligt minne då jag tror att alla insikter och ideér är nya men de har säkert gått runt flera varv i mina tankar innan jag på riktigt fångar upp dem.

Veckans svårighet:

Att balansera mellan att-göra och att vila. Jag tycker att jag blir bättre och bättre hela tiden, men än är jag inte nöjd.

Om tid finns:

Ska jag se på tv:n eller på annat sätt mysa med barnen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.