Skrivresan -vad behöver jag nu


Det är så lätt att lyssna på andra, veta vad de behöver eller vad de borde göra. Men när det kommer till en själv kan det vara svårare. Denna månad vill jag att du frågar dig den enkla frågan (och besvarar den) ”vad behöver JAG just nu”.

Jag vill att du ställer dig samma fråga varje dag, om och om igen, och besvarar den (på papper). Här vill jag att du verkligen lyssnar på dig själv. Vad behöver du JUST NU.

Jag vill också att du sen är noga med att titta på ditt svar, hur ser det ut? Är det samma sak du önskar varje dag eller är det olika saker, hittar du saker som upprepar sig? Här spelar det ingen roll om du skriver ett ord eller hundra, bara skriv. Vad behöver du just nu. I slutet av månaden vill jag att du utvärderar dina svar och på riktigt ser över vad du behöver.

Jag vill också att du funderar över om du kan ge det du behöver till dig själv, eller om det är så att du i alla fall kan berätta för någon annan vad du behöver. Risken är ju i alla fall större då att du får det, än om du bara håller det för dig själv.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.