Vecka 43


Veckans bild.

Vad händer i veckan: 

Denna veckan är det mindre samtal än förra veckan. Jag har två heldagar hemma och tre halvdagar med möten på mottagningen. Så en relativt lugn vecka jämfört med många andra. Det är ett ”ny möte” denna veckan, resten är i pågående behandling. Sedan väntar lite administrativt jobb denna vecka så som att skicka offerter och fakturor. En skön arbetsvecka med flera håltimmar som jag ska försöka att ta till vara på.

Något kul att se fram emot:

Ja förutom jobb så ska vi till Liseberg i veckan. Första gången man kommer ut på över ett år så det kan man väl inte mer än att se fram emot, även om jag vanligtvis avskyr Liseberg. Jag ska även vara med på en workshop i kreativ målning, det ska bli spännande trots att målningen inte är min starkaste gren.

Träning & selfcare:

Jag tränar numera rörlighetsträning och bodypump för att försöka förbättra min ryggsmärta. Denna vecka ska jag pröva att träna dagtid istället för kväll. Jag ska också prioritera yogan VARJE DAG och inte bara när jag har som ondast i ryggen. Jag har numera all möjlighet i världen att styra min tid och inget att skylla på. Så jag behöver se till att ta mig i kragen och bara göra det. Eftersom att jag numera inte träffar vänner eller arbetskamrater på dagtid behöver jag lägga in det i mitt schema och försöka få till det någon gång i veckan på kvällstid. Det är lätt att prioritera bort men ack så viktigt för min hälsa. Om det är något jag lärt mig under mina månader som egenföretagare på heltid så är det vilken socialvarelse jag är. Jag behöver människor för att må bra. Jag har också bokat tid till psykolog i veckan. Det är selfcare för mig, jag tar min hälsa på allvar och behöver någon utifrån att prata med om min livsomställning.

Hundträning:

Hundträning är en viktig del av mitt liv just nu varken jag vill eller inte då Dex mer eller mindre gör mig galen just nu. Mina utbrott och sammanbrott hänger tättsamman men hans energinivå och sätt att utmana mig. Denna vecka SKA JAG få tag på en hundtränare/hundpsykolog. Jag har försökt i flera veckor nu och dom är OTROLIGT sega med att svara på mail (ja, jag har så klart prövat att ringa också jobbig som jag är). Får jag inget svar eller ingen tid nästa vecka kommer jag i princip stå utanför någons dörr tills de släpper in mig. Eller nej, så långt kanske jag inte ska gå. Men då kontaktar jag kanske 100 hundtränare och hoppar på första bästa svar. Om någon inte visste det så AVSKYR jag att vänta. Ja, även på ett mailsvar. HUR kan det ta en vecka att svara på mail??? Speciellt om man är företagare. Vill man inte tjäna pengar? Oförståeligt.

Förhoppningsvis har både jag och hunden besökt en psykolog innan veckans slut;) Kanske blir vi ordinerade parterapi. Vem vet:) Oavsett så ser jag grymt mycket fram emot veckan. Önskar även dig en fin sådan!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.