Sommarlistor & tårtkrasch…


Mätt & glad

Midsommaren löpte rätt smärtfritt förbi, en och annan olycka skedde dock. Som tex när tårtan inte fick plats i kylen. Men problemet löste sig snabbt genom att bli till hundmat. Lycklig och mätt hund i alla fall  :Approve:

Nu har jag två ensamma semester veckor framför mig innan mannen också är ledig. Jag kan tycka att det kan vara rätt skönt ändå att lulla runt här hemma ensam och få göra allt i sin egen takt. (förutom att två hetsiga barn då :Tounge-Out: ).

Jag är ju inte den där personen som tycker att semester består av vila. Jag tycker att den består mer av göra, göra saker man inte hinner annars. Så som att rensa garderober, ta tag i de där tråkigaste städutrymmena eller ringa samtalen som aldrig blir av. Jag har listor varje dag som jag vill bocka av att jag har gjort. Att vila och sitta still för länge gör mig irriterad och rastlös. Jag vill att saker ska hända, hela tiden…

På dagens lista står bland annat att gå till tandläkaren med dottern, tömma tvättkorgen och rensa ur en av alla garderober här hemma. Japp, så dagens röjning börjar nu! Ha en bra Måndag  :Pleasure:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.