Sommarpaus


Sista veckan innan semestern och jag känner hur energin börjar sina. Motivationen till att ta tag i saker som ligger är inte hög, inte heller att räcka upp handen för att ta tag i något nytt. Jag vill mest bara trycka på pausknappen, och vila. Jag har haft semester förut. Men inte på riktigt. Som nu. När jag inte är så aktiv i företaget längre. Så denna sommaren funderar jag på att pausa, på riktigt.

Eller ja, jag har ju massa kurslitteratur att läsa. För att försöka göra min höst lugnare. Men det handlar ju om att få in saker. Inte få ur. Så nu funderar jag även om jag ska ta en liten paus från bloggen. Att på riktigt stanna upp. Inte prestera. Mera.

Bara läsa, vila, fundera, låta saker smälta in. Självklart kommer jag att skriva, fortsätta blogga. Utan det förgås jag. Men kanske inte lika regelbundet. Kanske inte dagligen. Eller kanske blir det ändå så. Jag vet inte. Jag känner bara att när jag släppt så mycket krav på mig själv kan jag lika gärna släppa lite till. Känna hur det känns. Att leva kravlöst.

Denna veckan kommer att löpa på som vanligt med inlägg. Men där efter vet jag helt enkelt inte hur det kommer att bli. Så om jag försvinner lite så vet ni vart jag tar vägen. Att jag finns här, bland papper och böcker, drömmar och tankar. Och snart är tillbaks igen. Önskar er alla en fin sommar!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.