Tankar för dagen


Vi har kalas. Äter chokladtårta med en kopp te. Tittar på min fina familj och känner djup tacksamhet av att ha dem vid min sida. Njuter av sötman i min mun och värmen i rummet. En orolig tanke flyger förbi, sätter sig i ett hörn av min kropp.

En kommentar jag gav landade fel hos mottagaren. Trots att jag varken känner eller egentligen ens bryr mig om personen så befläckar händelsen min dag. Jag skakar av mig känslan. Låter den landa på backen. Ensam, kall och obetydelsefull.

Mina tankar återvänder till nuet och jag tänker att sakerna är rätt små…som betyder något ändå [wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i”]

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.