Terapeutiskt skrivande som arbetsverktyg


Terapeutiskt skrivande som arbetsverktyg

Terapeutiskt skrivande som arbetsverktyg

Jag vill att alla personer, och då menar jag ALLA ska ha ett extra verktyg i fickan. När vännen inte svarar i telefon, när du inte vill belasta dina anhöriga eller när du står i en flerårig kö i väntan på kurator eller  terapeut. Jag vill att du på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt ska kunna ta hand om dig själv.

Att DU ska kunna ta hand om dig själv. Och inte att du ska behöva vänta på någon annan! Det är en stor skillnad.

Det är därför och bara därför som jag arbetar med terapeutiskt skrivande.

Jag hade önskar att man redan i skolan fick lära sig hur läkande det kan vara, att man får testa att leka med ord och tankar istället för att kontrollera att allt är skriver rätt och riktigt.

Därför vill jag utbilda lärare, kuratorer, diakoner, coacher och terapeuter hur vi kan använda skrivandet som verktyg både för att hjälpa individerna vi möter, men också oss själva i vårt arbete.

Terapeutiskt skrivande för dig som arbetar med människor

Arbetar du inom socialt arbete och är intresserad av att veta mer? Anmäl ditt intresse här:

Intresseanmälan terapeutiskt skrivande.

* indicates required


Terapeutiskt skrivande för dig som privatperson

Men för att du som privatperson ska få möjlighet att lära dig och testa på skrivandet så har jag nu nedsatt pris på min e-kurs skriv ditt liv en kurs jag verkligen kan rekommendera där man både lär sig grunderna och får övningar att arbeta med. Så här har andra deltagare sagt om kursen:

”Jag är nöjd med kursen. Den har satt igång processer i mej och jag är i igångsättnings processen som kan vara lång ibland. Kändes personligt och enkelt. Hade som alltid prestationskrav men det släppte allt eftersom mycket tack vare dina ord.”

”Jag är mycket nöjd med att ha gått kursen.
Framför allt, eftersom den var helt på distans. Har svårt för att binda upp mig på bestämda tider, så det här var perfekt när det gäller tid och plats.
Jag har inte hunnit med alla övningar, för mig har det varit för tight. Det har inte spelat någon roll, då jag har kvar övningarna och får skriva ut dem. Jag kan ta dem i min egen takt.

Övningarna har varit omvälvande för mig. Jag har försökt att få ur mig min historia förut, men det har blivit platt och intetsägande. Jag fick en verktygslåda nu, som gör att det händer saker inom mig och med mitt skrivande som gör att det går framåt.

Jag har fått blodad tand och känner att jag kommer att fortsätta mitt skrivande nu. Dels
för mitt mående, men även för att jag har en historia att berätta som jag tror är allmängiltig och skulle kunna vara andra till hjälp.
Jag har redan nu bestämt mig för att anmäla mig till någon skrivarkurs till sommaren.”

Känner du dig inte redo att köpa kurser men är nyfiken på skrivandet så rekommenderar jag dig att testa min kurs Bättre hälsa som just nu är kostnadsfri.

[wp-svg-icons icon=”pencil” wrap=”i”] Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.