Tiderna förändras


Julen då och nu. Tiderna förändras. Vilken skillnad. Minns hur man längtade efter paketen. Jag älskar fortfarande paket, fast att jag knappt får några. Men julen har helt klart fått en annan betydelse sedan man blev vuxen. Nu för tiden är det nästan den enda gången familjen är samlad, åtminstone en hel dag tillsammans där man bara äter och pratar. Och helt plötsligt har det blivit det viktigaste. Att bara får vara tillsammans. Tiderna förändras.

Sen älskar man så klart att ge till sina barn. Att se deras uppskattning och glädje. Men den har också förändrats från när de var små. Från ett stillsamt tack till att springa ärovarv kring hela huset och pussa på en boll. Ja en sådan glädje kunde sonen visa över minsta lilla grej när han var yngre. Tiderna förändras.

I 12 år har vi samlat familjen hos oss. Men i år kommer vi att göra annorlunda. Det kommer att bli en lugn start hemma bara vi fyra för att sedan gå hem till min bror och fortsätta firandet på eftermiddagen. Barnen gillade inte förändringen, jag vet inte om jag gör det heller, men tiderna förändras.

Egentligen ville jag bara hoppa in och önska er en god jul så det tänker jag göra nu. Jag hoppas att ni har en fantastisk fin dag. Ta hand om varandra.

God jul!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.