En kärleksförklaring 1 kommentar


Jag skulle skriva dig en vacker kärlekssång och sprida den över världen, istället får du några skrivna rader på ett solblekt papper. Hur mycket jag än försöker så får jag inte fram det jag vill säga dig. Ord som vanligtvis flyger ur mig fastnar i halsen och går inte att uttala när de hostas upp. Jag skulle ge dig någon vacker beskrivning på vår kärlek, på våra år tillsammans, men hur jag än vrider och vänder på orden så blir de aldrig tillräckligt stora, tillräckligt starka.

Det finns inget teckensnitt som är tillräckligt vackert, ingen teckenstorlek som är tillräckligt stort. Och även om jag skriver med fet text kan den omöjlitvis visa styrkan i det jag känner.

Vad ska jag säga? Det var ingen vacker kärlekssaga, ingen himlastormande förälskelse, inga fjärilar som bosatte sig i min mage. Du lyckades slinka in genom en dörr som både var stäng och låst och jag beundrar dig för det. Du stannade kvar fast att jag försökte putta dig ifrån mig och jag avundas din styrka att hålla dig fast vid något du tror på.

Kärleken kom smygande och växte sig snabbt starkare än något jag tidigare känt. Du är min största kärlek, min bästa vän, personen som står mig närmast. Jag har aldrig i mitt liv känt ett sådant stort förtroende för någon som jag gör för dig. Du är känslan av att komma hem, av att kunna vara sig själv och ändå duga. Om jag inte kan lita på dig är hela världen en lögn. Du är kramdjuret från barndomen, vännen jag behövde i tonåren, och allt jag saknat där emellan.

Även om vi inte har mycket gemensamt passar du mig perfekt. Du är pusselbiten som ligger i fel låda men ändå passar in. Du är styrkan i mina brister, du är modet som jag saknar, du är allt det som fattas mig.

Utan dig är jag en vissen blomma. Det är du som ger mig näring, som har fått mig att äntligen slå rot. Du gör mig till en bättre människa! Du får mig att växa, att våga, att vilja. Jag vill aldrig att du ska sluta älska mig!

Du förändrade min värld och för det är jag dig evigt tacksam. Jag vet inte mycket om åren som väntar, mer än att jag vill tillbringa dem med dig. Jag älskar dig upp och ner, ut och in, med rätt och fel. Vad som än händer älskling, är det du som gör mig hel.

 

 


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “En kärleksförklaring