Trädgårdsdoft, semester och förlovningUnderbara Hägg!!Just nu fylls hela trädgården av doften av hägg. Lika mycket som jag älskar det får jag en ilande känsla av saknad då jag vet att det inom kort är över. Den bästa tiden är nu och klockan slutar inte att ticka! Jag vill egentligen bara stanna upp, bromsa in farten och leva där i häggdoften för alltid.Snart semester!Samtidig är semestern på antågande, så nära att jag nästan kan ta på den. Nedräkningen har börjat. Jag ser fram emot att stanna upp, ladda batterierna och verkligen ta mig en funderare på hur jag vill att hösten skall se ut. Ja hoppas under dessa fyra veckor också hinna jobba en del med min uppsats då jag är ledig från föreläsningarna.Döskallering vs diamanter...

För övrigt skedde en ”förlovning” här i helgen. Mamma fick som vanligt sätta sig i skamvrån. När den 9-åriga dottern berättade att hon skulle köpa en ring till pojkvännen kom mamma hem med en tjugokronors döskallering. Hennes lilla finger fick däremot en prydnad av ”diamant”.

Men ända från skamvrån kunde jag se deras rosiga kinder och små trevande händer. Med blickar för blyga för att mötas [wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i”]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.