Trädgårdsliv -del 1


År 1: odlar i pallkrage. Sår morötter, majrova och sallad. Undrar om jag behöver sätta upp skyltar så att jag kommer ihåg vart jag lagt grejerna? Nej det ska ju inte behövas! Morötter i låda 1, majrova i låda 2, sallad i låda 3. Det minns jag!

Dagen efter: Allt glömt.

År 2: Sår morötter, rödbetor och spenat. Undrar om jag behöver sätta upp skyltar så att jag kommer ihåg vart jag lagt grejerna? Nej det ska ju inte behövas! Morötter i låda 2, spenat i låda 3, rödbeta i låda 1. Det minns jag!

Dagen efter: Allt glömt.

År 3: I år ska jag märka vart jag sätter alla saker så att jag minns det! Sår morötter i låda 1, sallad i låda 2 och bönor i låda 3. Går in i växthuset för att skriva skyltar. Kommer ut ur växthuset väldigt nöjd med min bedrift. Ställer mig framför lådorna. ????  Allt glömt.

År 4: Glömmer att så…..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.