UF-mässa, Alex Schulman och en heldag!


Eftermiddagen tillbringade jag på UF-mässa här i Vänersborg. Härligt att se massa driftiga ungdomar med mod, energier och ideér. Jag köpte en keyfinder blandannat. Tappar ju bort nycklarna hela tiden. Skulle någon uppfinna samma sak för lypsyler så hojta till. Här har ni en köpare! Jag skulle förmodligen tjäna en förmögenhet när jag slutar att tappa bort dem.

IMG_1771

Ett av företagen jag träffade var Color me safe UF som sålde stickor för att testa din drink på ghb och ketamin. Vilket är dom vanligaste drogerna  när det gäller drogrelaterade sexbrott. Ett riktigt bra alternativ, skulle jag absolut köpa till min dotter om hon var i den festande åldern. Själv hänger jag varken på krogen eller dricker alkohol, men stöttar produkten till 100 % Mer om dem hittar ni här.

IMG_1772

Lyssnade även på Alex Schulman som var där och föreläste om sociala medier, eller mest om sin egen historia egentligen. Mer underhållning än fakta skulle jag säga. Det enda jag tar med mig och håller med om är att fortsätta framåt oavsett, annars var det inget för mig. För en person med mina kontrollbehov är det inte passande att utmana alla omkring mig. Hade nog ökat på min ångest till det dubbla.IMG_1770

 

Imorgon bär det av till Trollhättan på en heldag med Attention där Anders Hammarberg föreläser om ADHD och beroende. Jag kommer själv föreläsa under eftermiddagen. Har tilldelats sista timmen, så jag hoppas att jag kan hålla folkmassan vaken.

Sedan bär det av till mässan ”tjejer på G”, så det blir en lång dag och kväll. Hoppas verkligen på en lugn helg så att jag kan återhämta mig!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.