Ut med det gamla, in med det nya


Utsikt från ett snart välorganiserat kontor

Igår uteblev två av mina klienter och jag fick mig en välbehövlig rensning av kontoret istället. Säkert fanns det något viktigare att göra än att vända massa papper men det kändes så otroligt skönt med luft i lungorna.

Paus.

Att rensa om blir som en nystart och det är vad det här året är för mig. En ny start.

Samtidigt som jag lämnade jobbet plingade det till i telefonen och en faktura på 29 995:- trillade in.

Ångest.

Men i helgen har jag för avsikt att färdigställa bokslutet, betala fakturan och fortsätta kapa löst hängande trådar. Mitt mål är att förbereda för att februari får en ren och organiserad start. Både utanpå och inombords.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.